Anders Jessen Schmidt

Advokat (H) / PartnerPrimært SkiveTlf: 97 52 27 22Email: ajs@advokathuset.dk
Anders Jessen Schmidt

Uddannelse

Cand.jur. fra Aarhus Universitet 2004
Advokatbestalling 2007
Auktionslederbeskikkelse 2009
Møderet for Højesteret 2015

Sprog

Tysk og engelsk

Forretningsområder

Advokat Anders Jessen Schmidt har været partner i Advokathuset Funch & Nielsen P/S siden 2009 og beskæftiger sig primært med erhvervsretlige problemstillinger, samt rådgivning af et bredt spektrum af erhvervsvirksomheder indenfor specialerne selskabsret, virksomhedsoverdragelse, insolvensret, fast ejendom, entrepriseret.

Som rådgiver har Anders en både dyb og bred juridisk indsigt med en klar forståelse for en sags kommercielle og strategiske udfordringer. Anders evner at fokusere på de centrale aspekter og give brugbar rådgivning, som ikke begrænser sig til de juridiske aspekter. For ham er det vigtigt at være resultatorienteret og i nær dialog med klienten, uanset om sagen er en stor transaktion eller en hurtig forespørgsel. Når sagen kræver en holdindsats, sikrer han den sammensætning, der bedst og mest effektivt får sagen i mål.

Anders er en aktiv deltager i erhvervsfremme projekter, rådgivning af fonde/selvejende institutioner og er formand for Spar Nord Bankråd Skive, sidder i bestyrelsen i SparVestFonden, SparVest Finans A/S, SVF Ejendomsservice A/S, KIS-HUSET (Karriere i Skive), samt enkelte erhvervsrelaterede virksomheder.