Staghøjvej 16, Frøslev, 7900 Nykøbing M

Er dine drømme større end din pengepung og kan du gøre noget selv – så er her et godt tilbud !

Træhus opført i 2008, som stort set er lavet færdig i stueplan. 1 salen er lidt interimistisk indrettet og en kommende ejer må indstille sig på at skulle lave noget om og ligge finish på de sidste løse ender.

Stueplan er indrettet med: Entré m. trappe til 1. sal. Badeværelse med bruser, praktisk bryggers m. plads til vaskesøjle, køkken med spiseplads, stue med trægulv samt 2 værelser.

1 sal er ikke godkendt til beboelse endnu – heroppe er rummene kun delvist lavet færdige og mangler generelt afslutning hele vejen rundt. Indretningen på 1 sal er: Stort repos, et disp. rum (forberedt til toilet/badeværelse), 2 værelser samt soveværelse. Fra soveværelset er udgang til en overdækket altan.

De ydre rammer står klar og så er det op til dig, hvordan de skal udfyldes. Her kan du skabe dig dit eget hjem og fylde det med dine personlige ting – alt sammen noget, som gør stedet til dit.

Ved siden af huset er opført en garage på 49 m2 med højt til loftet – herude er mange muligheder.

Grunden er på 1.128 m2 i alt og består af 2 matrikelnumre. Haven trænger absolut til nogle kærlige ‘grønne fingre’. På en del af grunden er anlagt stor fliseterrasse. Generelt så trænger de ydre omgivelser også til et par kærlige og kyndige hænder.

Har du lysten, evnerne og det nødvendige “drive”, så kan du komme langt her for ganske få penge og en del “knofedt”!

Interesseret, så kontakt Ingerlis Petersen på tlf. 96 70 31 70 eller mail IP@advokathuset.dk