Rylevej 7, Agger, 7700 Vestervig

Ejendomsværdi: 790.000 kr.Link: Åben i nyt vindue
Rylevej 7, Agger, 7700 Vestervig

Højt beliggende sommerhus på 93 m2 fordelt på 2 plan og som er godt indrettet.

Herfra er der flot udsigt til Flade Sø og klitterne ved Vesterhavet. Sommerhuset er opført i 1977 i hvide sten med nyere tagdækning af listepap. Grunden er på 937 m2 udlagt i græs samt læfyldt terrasse. Til huset hører 32 m2 garage med redskabsrum.

Stueplan er på 62 m2 og indrettet med: Kombineret køkken/stue med lyst køkkeninventar og brændeovn samt trappe til 1. sal og udgang til terrasse. Soveværelse med 2 senge. Lyst badeværelse med bruser, skabsarrangement med vaskemaskine og tørretumbler og adgang til sauna. Soveværelse med 2 enkeltsenge.

1. sal er på 30 m2 og indrettet med: Soveværelse med 4 sovepladser. Stue med udgang til altan, hvorfra der er en flot udsigt over Flade Sø.

Sommerhuset er beliggende i Agger, hvor man finderet aktivt byliv samt hyggelige caféer og restauranter. Omkring landsbyen er naturen uberørt og præget af vand, fugleområder, hede og skove.

Landskabet indeholder desuden en stor koncentration af oldtidsminder. Med Limfjorden, Vesterhavet og Flade Sø er Agger omgivet af vand på alle sider og byder dermed på ideelle forhold for bl.a. lystfiskere og naturmennesker. Med en frisk cykeltur på 5 km. langs fjorden, kommer du til Vestervig med gode indkøbsforhold, ligesom du kun er 10 km. fra Hurup by med gågaden fyldt af butikker og Sydthy kurbad m.m.

Interesseret, så kontakt Conny Christiansen: cc@advokathuset.dk – tlf. 96172588