Gammel Møllevej 83, 7970 Redsted M

Vil du gerne have en billig bolig, der er i en fornuftig stand, så er muligheden her. Huset vil også være velegnet til udlejning / medarbejder bolig eller lign.
Huset er beliggende i Redsted på en mindre grund med syd / vestvendt have. Der kører bus lige forbi med forbindelse til både Hvidbjerg / Vils og Nykøbing, som alle har skoler mv.

Huset er indrettet som følgende: entre, pænt mindre badeværelse med brus, mellemgang, soveværelse, stort køkken med pænt inventar, god plads til spisebord og udgang til ophævet vestvendt terrasse. Fra køkkenet er der nedgang til kælder og også indgang til stor lys vinkelstue med udgang til gangen. Der kan nemt laves et værelse i en del af stue, uden at stue bliver for lille.

Kælderen består af nedgangsrum, stort vaskerum med udgang og flere gode disp.rum.

620 m2 grund anlagt med p. plads, carport i træ, mindre forhave og en lukket privat have mod syd / vest med adgang til ophævet terrasse.

Et ældre hus, der løbende er vedligeholdt, men som trænger delvis til en kærlig hånd, dog ikke et håndværker tilbud på den del, den er blot udbudt meget realistisk.

Interesseret, så kontakt Ingerlis Petersen på tlf. 96 70 31 70 eller mail IP@advokathuset.dk