Furden 12, Samsø

Gi’ et bud.

Pænt hus renoveret omkring 2006 med god have og central beliggenhed i Tranebjerg, der er Samsøs hovedby med offentlige kontorer, læge, supermarkeder, børnehave, skole, idræts- og kulturcenter m.v.

I stueplan er der – i husets bredde – stue og køkken/alrum med åben forbindelse; gulv i trælaminat og hvidmalet listeloft mellem synlige bjælker. En brændeovn ved spisepladsen supplerer fjernvarme fra lokalt halmbaseret værk, som huset er tilsluttet. Mod sydvest er der udsigt over marker. Badeværelset har klinkegulv og vandskurede vægge, dog flisevægge i bruseniche. Der er et par trin ned til lille sidebygning med entré med teknikskab samt rum med bruseniche og vaskemaskine. Fra mellemgangen fører en åben trætrappe med repos op til 1.sal. Her finder man toilet med håndvask; i gavlen er indrettet soveværelse med rigelig skabsplads, og et gennemgangsrum med kvist mod sydvest har været anvendt som kontor. Fra gennemgangsrummet er der adgang til stort skunkrum til opbevaring. Gulvene på 1. sal er i trælaminat. På 1. sal er der radiatorer, i stueplan gulvvarme.

Ydervægge er fortrinsvis grundmurede; facade mod nord er i bindingsværk; tag i betontegl samt muret skorsten. De fleste vinduer er fra 2004.

Grunden består af to matrikler, 1 fs og 1fx. Huset ligger på 1fs; her er forhave med hæk og stakit samt flisebelagte gangarealer og terrasse. Matr. nr. 1fx strækker sig nord med god carport med udhus samt indkørsel fra sidevejen Hosebåndet.

Huset sælges for dødsbo efter Huseftersynsordningen med tilstandsrapport, elinstallationsrapport samt tilbud på ejerskifteforsikring.

Kontakt Susanne Vigsø Møller på tlf. 96172581 eller mail svm@advokathuset.dk